Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със спирачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със спирачките

Здравейте,
    Имам следния проблем наскоро смених предни и задни накладки,но от тогава се чува едно много неприятно скърцане като спирам,особено при ниска скорост 10 15 км.Казаха ми че е нормално това нещо за сезона,но зех да се притеснявам имам чуството ,че се усилва.
    Може ли някой да даде съвет преди да харча пари на сервиза.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 105ph

А накладките, които сложи, са? Марка?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

е незнам не съм питал

Comment

А като цена как бяха?
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

В накладките сигурно е порблема. Или неравномерно износени дискове. Аз от как сложих накладки АТЕ всякакви шумове изчезнаха. Спира много тихо и много развномерно.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Може да пробваш с нещо ги мажеха, ама забравих какво се коментираше тука преди......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Баце да не си си изпържил накладките...Мойте предни така първоначално не гъкваха..., но след няколко екстремни спирания започнаха да квичат АДСКИ много...като трамвай бях! Използвам случая да благодаря на ФЕРАРИСТ-а за накладките(направо ми спаси живота), преди няколко дни си ги монтирах пред блока и си пръснах спирачните апарати с червенко...Сега няма помен от скърцането...
              Та в този ред на мисли инвестирай в някакви по-скъпи накладки...Камен666 ми хвали Текстар...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

и мойте скърцат ама нее толкова опасно намокри ли се спира ....
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

БДЖ отбора се надига
                  ами с тия калпавите накладки , и пред мен предстои скоро избор на накладки и направо се чудя какво ще слагам , засега съм се спрял на АТЕ , пък ще видим
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    БДЖ отбора се надига
                    ами с тия калпавите накладки , и пред мен предстои скоро избор на накладки и направо се чудя какво ще слагам , засега съм се спрял на АТЕ , пък ще видим
                    аз си купих оригинални АБС - ал браке систем тва пише незнам ква марка са пише че са произведени в европейския съюз къде обаче незнам 30 лева са предните 25 задните
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      аз си купих оригинални АБС - ал браке систем тва пише незнам ква марка са пише че са произведени в европейския съюз къде обаче незнам 30 лева са предните 25 задните
                      и моите са такива-задните,ама ги плащах 35 лв
                      от къде ги купи?
                      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                      Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                        и моите са такива-задните,ама ги плащах 35 лв
                        от къде ги купи?
                        от един пич в лозенец и ми направи намаление ма се наложи само задните да сменя щото колата беше с нова предница и не съобразих че накладките са нови и така ....

Ramstein - Benzin

Comment

Ами мисля че моите струваха кам 50-75 лева предните и задни по отделно да ви кажа не съм сигурен.
                          А и се заслушах като карам се чува някакъв звук на леко триене от задните колела май.Също така и смених спирачни маркучета.А с какво се пръскат някой знаели точно?

Comment

Първоначално публикувано от alex11 Покажи съобщение
                            Ами мисля че моите струваха кам 50-75 лева предните и задни по отделно да ви кажа не съм сигурен.
                            А и се заслушах като карам се чува някакъв звук на леко триене от задните колела май.Също така и смених спирачни маркучета.А с какво се пръскат някой знаели точно?
                            спокойно не е проблем тва може и болук да е флезнал аз с летите джнати брах много ядове с прашинки и такива мити работи

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от alex11 Покажи съобщение
                              Здравейте,
                              Имам следния проблем наскоро смених предни и задни накладки,но от тогава се чува едно много неприятно скърцане като спирам,особено при ниска скорост 10 15 км.Казаха ми че е нормално това нещо за сезона,но зех да се притеснявам имам чуството ,че се усилва.
                              Може ли някой да даде съвет преди да харча пари на сервиза.
                              При монтирането на нови накладки-се цепят на 2/3 през средата с малък флекс и проблема със скърцането изчезва
                              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Working...
                              X